Ett roligt glutenfrittalternativ som jag definitivt kommer baka mer med. Eftersom jagvar vrålhungrig ville jagatt det skulle gå snabbt så jag kom atttänka på pannbrödenjagbrukadegöra när jagvar yngre, ni vet de där bröden som man steker i stekpanna i ett par minuter som nästan blir som ett tunnbröd
Uppriktigt sagt är jag LITE kluven till det här med LCHF-pizzor med blomkålsbotten. Även om den är hur god som helst så känns det ju inte riktigt som pizza
Om ni gillarpizza och om ni gillarJansson så kommer ni garanteratattgilla den här pizzan, som kom till häromdagen när jaghade lite rester av kokt potatis och smetana i kylen
Stora tjejen. Då måste man förstås få en alldeles egen tårta, men eftersom Lilla I harförståndigaföräldrar (och en ännu förståndigare mormor, haha) som inte tycker att hon skavänja sig vid en massasötsaker, skulle det göras en lite nyttigaretårta
Idag är det Nationaldag, och vi firar och hyllar vårt land. Åh vadjagönskaratt vi kunde firaTILLSAMMANS, både vi "urinnevånare" och alla "nysvenskar" som p g aolika skäl och under olika omständigheter kommit till vårt land
Bakade (Glutenfri) tårta med tydlig inspirationavsemla på den storaKarl-dagen. JaganvändeLeila Lindholms Klassisk Tårtbotten men gjorde den glutenfri, dvs med mandelmjöl och psylliumhusk istället för vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.