Bind upp köttet med bindgarn, för att köttet ska få en jämnare tillagning. Blanda peppar, chiliflakes, spiskummin, flingsalt, rörsocker och riven vitlök, och gnid in i köttet
Bryn köttet i smör i omgångar tills det fått fin färg på alla sidor. Tillsätt köttet. Ugnskoka i ca 1 1/2 timme eller tills köttbitarna blivit härligt möra
Vad säger ni om att rulla några köttbullar idag, låter det som en bra idé. Köttbullar kan man ju variera på många olika vis med olika sorters färs, vi har den vilda typen, de vegetariska med nötter, dom med lammfärs i tomatsås och sist med inte minst, våra helt vanliga kydabållar
Strimla köttet och och stek det lätt. Varva kött, purjolökar och champinjoner i en eldfast form. Häll det på köttet och ställ in i ugnen i 200 g ca 25 min. 1 kg kött t