Det här mina vänner. Det är husmanskost at it’s best. Och, precis som min pappa en gång i tiden lagade det så är det också drypandes av fett och godsaker, precis som det ska vara
vegetarisk belugabolognese. Jag vet inte om jag behöver berätta om våra söndagsrutiner en gång till, känns som jag återkommer till det titt som tätt men för er som inte läst det förr
S. å. h. ä. r. m. i. t. v. n. e. k. a. d. f. s. p. o. g. ö. l. b. c. (. j. ). T. x. ,. D. y. u. G. B. Q. 4. 2. -. 0. 1. M. /. R. ”. A. L. Ä. E. H. z. V. q. –. a S
Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen ordentligt med händerna när man blandar den
1. Koka upp två liter vatten med curry, kanel, grön kardemumma och nejlika, smaksätt med lite salt. Lägg i blomkålen och koka den mjuk, sila av vattnet
Visst blir man urtrött på isbergssallad, tomat och gurka som enda grönsaker till maten. Visst har de grönsakerna sina förtjänster, men det krävs inte så mycket för att få större variation