Koka 2 min. 2 min T. 2 pers. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja
Den här rätten kan förberedas för att sedan avslutas med dryga 20 minuter i ugnen. Sätt ugnen på 175 gr och stoppa in kycklingen i ca 20 minuter. Kycklingen ska ha en innertemperatur på minst 72 grader, jag brukar köra min till 78. ca 20 minuter Kyckling
Skär paprika och purjolöken i mindre bitar. 23 Mars 2016. Kyckling,. påsk. Lchf Curryröra med Kyckling. Curryröra med kyckling, en perfekt rätt till buffébordet
Tillsätt kyckling, lök, purjolök, paprika och curry och låt fräsa några minuter. Gratinera i mitten av ugnen ca 10 minuter eller tills osten fått fin färg
Låt persikor och purjo fräsa med kycklingen någon minut. Stek filéerna i oljan ca 4 minuter per sida. Häll över kokosmjölken blandad med soja och låt puttra utan lock ca 5 minuter
Börja med att bryna färsen, tillsätt purjolöken och paprikan, båda skurna i mindre bitar. Tillsätt därefter tomaterna som också de ska vara skurna i mindre bitar, samt soja och kryddor
Låt det få fräsa med i 2-3 min. Hacka paprikan och vänd i grytan, fräs i 1 min. Låt få puttra i ca 20 min. Skala potatisen och skär i bitar, häll ner i grytan och låt få puttra ytterligare i ca 15-20 min (tills potatisen mjuknar). Strö i persiljan, koka 1-2 min till