Det är bara att röra ihop och precis som med chokladbollar så kan smeten vara lite kladdig, så blöt händerna innan du börjar rulla ihop bollarna så är det inga problem
Den är saftig, tät i konsistensen, med en härlig kolasmak och jättejättegod. Jag har gjort otaliga försök att göra glutenfri sockerkaka - med ganska nedslående resultat ska jag erkänna
Kakan blir hursomhelst saftig och god med en läcker kolasmak. Orkar ni med ÄNNU ett banankakerecept. Haha, den där banankakebloggen som jag hotat med vid några tillfällen blir nog snart verklighet är jag rädd
Ibland kan jag få ett sånt sug på saltade nötter, söta torkade frukter, kokosbollar och choklad. Tyvärr bor jag en bit utanför stan så det är lite onödigt tycker jag att ta bilen in till affären bara för att plocka ihop mig en påse naturgodis
Ingredienser, ca 20 st. 2 dl jordnötssmör. 1,5 dl kokosflingor. 1 dl urkärnade färska dadlar. 100 g mörk choklad (Plamil har mjölkfri choklad) Gör så här
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Jag tänkte att vi skulle starta bloggen denna veckan med ett lite nyttigare recept. Dessa jordnötsbollarna som både är gluten & mjölkfria är så otroligt goda och det bästa är att de kräver så få ingredienser och att de mättar väldigt bra
Resultatet blev en fudge medkolasmak som smälter i munnen. Vispa sedan fudgen för hand i några minuter innan du häller upp den i en form klädd med bakplåtspapper
Med risk att avslöja vilka muffinsar det blev så tänker jag göra just det. De blev ju så goda och det kan ju vara kul med lite variation till jordgubbstårtan också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.