Desserten på Nyår satt som en smäck. Garnera medbär. Vispa äggvitorna med sockret till ett hårt skum. Riskripsies-pavlova med smörkräm och färska bär 4 st. Till garnering2-3 dl vispgräddefärska bär tex hallon och blåbär. Riskripsies-pavlova med smörkräm och färska bär 4 st
Jag har precis lagt ihop den blivande reggae-tårtan, fylld med jordgubbsmousse och vaniljmousse. *ler* Nej, istället blev en tråkig och grå måndag betydligt mysigare med lite god efterrätt
Servera pannacottan med de limemarineradebären. Hallon och björnbär. Tina bären. Vaniljpannacotta medlimemarineradebär (4 portioner). 2 dl blandade frusna upptinade bär. Blanda med socker/stevia och riv skalet av 1/2 lime och saft från limen
Här blev det en väldigt improviserad anrättning som helt plötsligt blev en liten dessert. Ibland har suget stillat sig tills det faktiskt är dags att äta och förra helgen var det precis så – när gröten var färdig hade tjejerna ätit sig mätta på frukt och mackor så där stod jag med överbliven gröt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.