Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta (gärna route) 1 gul lök ca 500 g blandfärs 1/2 msk olja 1 vitlöksklyfta 1 tsk rosmarin 500 g krossade tomater 2 1/2 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning eller motsvarande mängd fond 1 dl chilisås (eller ketchup) salt peppar 150 g riven ost 1/2 isbergssallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Oxrullader, ett måste varje höst. Det är kärlek. Oxrullader med Hasselbackspotatis600 g lövbiff1 gul lök2-5 msk dijonsenap (beroende på hur mycket du gillar - jag gillar massor)1 dl hackad persilja2 dl hackade saltgurkor2 morötter i stavar
Måste dela med mig av vår goda lördagsmiddag. Oxrullader i krämig sås, så himla gott. Viktigt här att man låter rulladerna koka sig tillräckligt möra i buljongen innan man tillagar såsen, torrt kött är inget gott
Ingredienser Portioner. 4 400 g fryst torsk 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 500 g fast potatis 1 fänkål 2 msk olja 3 msk tomatpuré 1 l fiskbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 tsk timjan 1 dl lätt crème fraiche salt och peppar Lägg till i inköpslistan