Hummus har blivit något jag ofta förlitar mig på när jag reser. I Europa är det vanligt med take-away ställen som serverar hummuswraps, och då är det enkelt att få en vegoversion
Har ni testat att göra klassisk köttfärssås med bifftomater i. Super gott. Jag snöar gärna in på samma recept men idag körde jag lite vad som fanns hemma
Sätt på ugnen på 225 grader. Skala och skiva rättikan tunt med en vass kniv eller dylikt. Skiva löken. Koka upp grädde med rättika, vitlök, salt och peppar och låt koka in utan lock i ca 10 minuter
Smakkombinationen sött och salt går alltid hem. En julfavorit är pepparkakor med ädelost. Första gången jag skulle smaka det så var jag väldigt väldigt skeptisk men det är ju otroligt gott (och juligt)
Idag när vi var ute på en väldigt halkig och slirig barnvagnspromenad träffade vi en mamma till en gammal klasskompis från grundskolan, som berättade att hon brukar laga mina recept som kommer i tidningen en gång i månaden
Parmensanchips är ju så gott och det har jag serverat som tilltugg till drinken många gånger. Nu uppdaterade jag dem lite med en citroncreme och toppade med löjrom
Nu har jag hittat ett nytt favorittillbehör. Morotstzatziki. Lättlagad, och gott till en mängd olika maträtter, som till exempel kikärtsbiffar, nybakat bröd och grillat kött