Det här är inte alls svårt att tillaga och det är en rätt som passar perfekt att göra i STORT lass, för salladen gör sig bra att även äta kall eller värma på i efterhand (funkar även bra att frysa in i matlådor)
matolja. Späd med vita bönor, tomatkross och buljong. matolja. 1 burk vita bönor i tomatsås. 1 burk krossade tomater. 2 morötter 1 burk vita bönor i tomatsås. 1 burk krossade tomater
Detta inlägg är i samarbete med SoFine och Smakbox. Åsikterna är mina egna. Minns ni tävlingen jag utlyste nyligen, den där en vegetarisk middagsbox från SoFine delades ut
Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig. När dessa fått fin färg så häll över i pannan med fläskfilén, löken och de soltorkade tomaterna
Värm en wokpanna/traktörpanna med matoljan. 500 gram kycklingfilé, 1 burk kokosmjölk, 1 kryddpåse Asian Spices Paneng Red Curry, 1 tsk matolja, valfri mängd av wokgrönsaker. 1 tsk matolja
Skär tofun i små bitar och stek de sedan med valfri olja. Glöm inte att krydda med salt och peppar. Hacka paprikan och häll sedan ner den i stekpannan tillsammans med tofun