Lägg korven ”på rygg” i en form och skär djupa snitt tvärs över korven. I snitten på korven stoppar du ner lök och tomat, häll crème fraiche-såsen över korven och toppa med ost
Tag ut formen och lägg över korvskivorna. Slå det sista av grädden över och grädda ytterligare 10 min så att korven får färg och osten smälter. 4-500 g falukorv. 1 kg potatis vitlökssalt peppar lite riven muskotnöt 200 g herrgårdsost 3-4 dl grädde eller gräddmjölk 4-500 g falukorv
Skär korven i grova bitar. Smaka av med salt och servera med korvgrytan. 600 g falukorv. 600 g falukorv 350 g rotselleri, skalad 350 g morot, skalad 350 g gulbetor, skalade 1 purjolök 3 lagerblad 1 litet knippe timjan salt och svartpeppar
Strimla korven. Stek korvstrimlorna i smör. Tillsätt grönsakerna och fräs snabbt med korven. Häll av pastan och blanda den med korvgrytan vid servering
Vänd ner majs, ärter och korv och hetta upp. ca 250 g falukorv, i stora tärningar. 1 gul lök, finhackad (stor) 3 msk margarin 2 dl ris, långkornigt 0,5 msk curry 4 dl hönsbuljong 1,5 dl majskorn 1,5 dl gröna ärtor ca 250 g falukorv, i stora tärningar 2 tomater
Strimla falukorven. Fräs korv och purjo i oljan. 300 g falukorv. 300 g falukorv 1 liten purjolök 2 msk neutral olja 2 tsk curry 2 dl créme fraiche med chili och paprika 1 msk tomatpuré
Skär korven i centimetertjocka stavar. Fräs korv och lök i smör i en stor stekpanna. 500 g falukorv, av god kvalitet. 500 g falukorv, av god kvalitet 2 gula lökar 2 msk smör 2-3 msk tomatpuré 1 msk paprikapulver 2 lagerblad 1 dl köttbuljong 2 dl kaffegrädde (eller vispgrädde + mjölk) ev ljust redningsmjöl salt peppar
Varva korvskivor och det mesta av purjon i en ugnsform. ca 500 g falukorv, skivad. 1ca 500 g falukorv, skivad 3 dl tunt skivad purjolök 3 dl crème fraîche 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus dijonsenap salt och pepparVärm ugnen till 225°
Ät i djup tallrik med mycket sky eller fiska upp korvgrytan med hålslev och ät på flat tallrik. Ha i kalvfond, strimlade korvskivor och strimlad purjolök när det är ca 5 minuter kvar att koka. 800 g falukorv. 1 kålrot 6-8 morötter Potatis, efter tycke och smak 800 g falukorv 1 purjolök 2 tsk kalvfond
Stek falukorvskivorna. 750 g falukorv, skivade. 750 g falukorv, skivade Smör till stekning 3 morötter, 340 g Ca 25 g smör 3 msk mjöl Ca 1 liter mjölk Salt ½ - 1 tsk strösocker