Nöt

Nöt

  • 11 Recept
Nöt
Chili con Carne i Crock Pot

Chili con Carne i Crock Pot

ÄLSKAR min nya crock pot multicooker, att kunna göra ALLT direkt i grytan är så himla smidigt. Detta recept har jag hittat hos fina Landley , som har massa bra recept för slökokare
Asiatisk biffsallad med chilidressing och jordnötter

Asiatisk biffsallad med chilidressing och jordnötter

50 g salta jordnötter. Biffsallad 500 g biff salt och svartpeppar 1 gurka 4 salladslökar 4 skalade morrötter 150 g sockerärtor 50 g salta jordnötter 1 knippe rädisor 0,5 kruka mynta 0,5 kruka koriander 0,33 kruka thaibasilika (kan uteslutas om ni inte hittar det)
Södra Stations mustiga köttgryta

Södra Stations mustiga köttgryta

1 kg nötstek/fransyska. 1. Hetta upp smör i en stor gryta. Lägg i champinjonerna och fräs dem ett par minuter tillsammans med en pressad vitlöksklyfta
Kebabgryta

Kebabgryta

Kebabgryta. 6-8 port. 2 förp. fryst kebabflarn à 400 g. 1 stor röd lök. 2 vitlöksklyftor. 2 burkar krossade tomater
Kebabgryta med ris

Kebabgryta med ris

Häromdagen gjorde jag min goda kebabgryta på jobbet fast en mildare variant. Chili och mer hetta kan du naturligtvis tillsätta efter eget tycke och smak
Kinesisk bambuskottsgryta

Kinesisk bambuskottsgryta

För någon vecka sedan hittade jag ett recept på en blogg där man hade gjort biff med bambuskott, ni vet en sådan där gryta man kan beställa när man äter kinamat
Biff teriyaki

Biff teriyaki

Strimla köttet. Skala och skiva löken tunt. Skala och strimla moroten fint. Ansa och skiva svampen. Dela broccolin i mindre bitar
Portergryta med nötkött

Portergryta med nötkött

700 g nötbog. Skär köttet i tärningar. Skala och skär löken i tunna klyftor. Skala och skär morötter och palsternacka i skivor
Lövbiffsgratäng med grönmögelost

Lövbiffsgratäng med grönmögelost

Lägg det strimlade köttet i en bunke med soya, kalvfond och vitlök. Låt marinera 15 minuter. Fräs purjolök, champinjoner och paprika i en stekpanna med smör
Strimlad biff med purjolök

Strimlad biff med purjolök

Strimla biffen i 1/2 cm strimlor och blanda med chilisås, grädde och bikarbonat. Ställ i kylen 2-3 timmar (minst, gärna längre)