Banka ut dem till platta biffar. Skär filén i ca 2 cm tjocka skivor. Krydda med salt och peppar. Stek köttet i lite matfett tills det har fått fin färg
Putsa köttet och skär det i skivor. Salta och peppra. Bryn köttet på båda sidor i en stekpanna med smör. Tillsätt pressad vitlök, grädde, fond, senap, honung, dragon och citronsaft, och koka i 15 minuter
Torka av och lägg torsken i en smord ugnsfast form. Salta och peppra. Lägg ströbröd, timjan, basilika, dill och parmesanost i en mixer och kör tills allt är smuligt
Putsa fläskfilén. Stöt rosépeppar och svartpeppar i mortel och gnid in det och salt runt filén. Bryn köttet runt om på medelvärme i en stekpanna med smör
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Strö över kryddmix och späd med vatten och krossade tomater
Skär skivor i kasslern men inte riktigt igenom. Blanda philadelphiaost och persilja. Klicka fyllningen i skårorna och lägg i skivad tomat och skivad avokado
Stek färsen smulig i en stekpanna med smör. Klipp baconet i mindre bitar. Skölj och skiva purjolöken. Tillsätt bacon och purjolök till färsen och stek tills baconet börjar få färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.