Gott, värmande och mättande. Sydfransk gratäng med aubergine & squash är len och följsam i smaken. Ungefär som ett matminne från barndomen – du vet att det finns men du har ändå glömt bort det
Får man rester och vill göra nå roligare med köttet så kan jag rekommendera min storfavorit som jag ofta äter, nämligen marinerad rostbiff där marinaden består av många av minafavoriter bl
Först av allt vill jag önska er som kikar in här en riktigt god fortsättning på det nya året. Idag, årets första dag, har vi njutit av en riktigtsaftig, mör och god helstekt fläskytterfilé
Tina plattorna. Bred på peston så mycket som du själv tycker. Rulla ihop från långsidan. Ställ rullen i kylen en stund så är det lättare att skära i den
. Fläskytterfilé är en mör, saftig god köttbit, dessutom inte så dyr, som blir kanon efter ett par dagars marinering, perfekt att bjuda på eftersom det mesta går att förbereda
Krämig lasagne med rökt skinka. Du behöver. lasagneplattor, en förpackningPaprikasås200-300g rökt skinka (bit)smör/olja till steckningsalt och peppar2 paprikor, t ex gul och röd 1 burk krossade/passerade tomater1 kruka basilika2 vitlöksklyftorBéchamelsås1/2 gul lök50 g smör1 dl vetemjöl1 l mjölk1 påse riven mozzarellaca 2 dl riven ostsalt, pepparSå här gör Du
Dela tomater och skinka i mindre bitar,. Blanda crème fraiche, purjolök, philadelphiaost, feta ost, mjölk, salt, peppar och 1 dl av prästosten till en smet , och tillsätt skinkan