Tillbehör

Tillbehör

Grillade grönsaker

Grillade grönsaker

VARIANT 1. 8 små potatisar ca 600 gram, färskpotatis eller delikatesspotatis. 1 litet huvud blomkål. 4 knipplökar eller små rödlökar
Pizzasallad

Pizzasallad

  600 g Vitkål. 1  3 msk Ättika (12%). 1  3 msk Rapsolja. 1  3 msk Vatten. 1  1 tsk Salt. 1  1 msk Oregano (Torkad)
Persiljeslungad morot och zucchini

Persiljeslungad morot och zucchini

  200 g Morot. 1  200 g Zucchini. 1  5 g Vitlök. 1  50 g Smör. 1  0,5 dl Persilja (hackad). 1  1 nypa Salt. 1  1 nypa Svartpeppar (nymalen)
Grillade morötter

Grillade morötter

  Morötter. 1  Olivolja. 1  Flingsalt. 1  Svartpeppar. 1  Citron. 1  Färsk parmesanost. 1  Hackad bladpersilja
Krispiga blomkålstoppar

Krispiga blomkålstoppar

  300 g Blomkål. 1  2 st Ägg. 1  50 g Mandelmjöl Cirka 1,2 dl. 1  25 g Riven parmesanost Cirka 1,2 dl
LCHF-Duchesse

LCHF-Duchesse

  400 g Blomkål. 1  200 g Kålrot. 1  2 dl Parmesanost (Riven). 1  3 st Äggula. 1  1 msk Pofiber
Blomkålsgratäng med fetaost

Blomkålsgratäng med fetaost

  1/2 st blomkålshuvud. 1  75 g Fetaost. 1  2 st Ägg. 1  1 1/2 dl Grädde 40%. 1  1 nypa Salt. 1  1 nypa Peppar
Ugnsbakad/rostad spetskål

Ugnsbakad/rostad spetskål

  1 st Huvud spetskål. 1  0,50 dl Olivolja. 1  10 g Vitlök. 1  Örtsalt. 1  Svartpeppar (nymalen). 1  100 g Smör
Coleslaw

Coleslaw

  4 dl Smetana. 1  1 tsk Ingefära (malen). 1  1,5 dl Majonnäs. 1  200 g Morot. 1  600 g Vitkål. 1  0,5 tsk Svartpeppar (nymalen)
Broccoli- och Blomkålsgratäng

Broccoli- och Blomkålsgratäng

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Gratängsås 3 dl vispgrädde 3 msk gratängost 1 st gul lök(ar) 1 klyfta(or) vitlöksklyfta(or) 1,5 msk dijonsenap Grönsakerna 1 huvud broccoli 1 huvud blomkål 1 krm salt 1 tsk smör , För att smörja ugnsformen Köp receptet