Kyckling

Kyckling

  • 36 Recept
Kyckling med ädelost  och rosépeppar

Kyckling med ädelost och rosépeppar

Lägg kycklingfiléerna i en form. Rör ihop ädelost, salt, peppar, soja, basilika, rosépeppar, crème fraiche och matlagningsgrädde och häll över kycklingen
Kycklingklubbor i tomat- och currysås

Kycklingklubbor i tomat- och currysås

800 g (4 kycklingklubbor). 1 msk kycklingfond. Häll över kycklingklubborna och sätt in mitt i ugnen och tillaga i 30 min. 800 g (4 kycklingklubbor). 1 msk kycklingfond
Thaigryta i ugnen

Thaigryta i ugnen

Skala och strimla moroten, ansa och strimla vårlökarna och strimla kycklingfiléerna. Bred på kyckling- och grönsaksblandningen på nudlarna
Kyckling med bacon.

Kyckling med bacon.

4 kycklingfiléer, ca 550 g 2 msk smör salt & peppar 2 dl hönsbuljong 2 msk vetemjöl 2 dl matlagningsgrädde 2 tsk soja 1 msk osötad senap, typ dijon 1 pkt bacon, 125 g 2 msk hackad gräslök färsk timjan Servering. - Läs hela inlägget här 4 kycklingfiléer
Gratinerad kycklingfilé - Hemmets Journal

Gratinerad kycklingfilé - Hemmets Journal

Skölj och torka av kycklingfiléerna. Stek kycklingen gyllene runtom. Skär kycklingfiléerna i sneda bitar och lägg dem på ett uppläggningsfat
Kokoskyckling med ris | Recept från Köket.se

Kokoskyckling med ris | Recept från Köket.se

Strimla kycklingen och bryn den i en stekpanna med lite olja. 4 kycklingbröst. 4 kycklingbröst 3 dl kokosmjölk 1 förp wokgrönsaker 1 tsk ingefära 1 msk röd currypasta 1 lime matolja 2 dl basmatiris
Parmesangratinerad kyckling

Parmesangratinerad kyckling

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kyckling 600 gram kycklingfilé(er) 4 dl crème fraiche 150 gram parmesanost 2 klyfta(or) vitlök 1 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar Tillbehör 2 dl ris 0 sallad Köp receptet
Kokoskyckling med chili och jordnötssås

Kokoskyckling med chili och jordnötssås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 st kycklingfilé(er) 1 st gul lök(ar) 2 st vitlöksklyfta(or) 1 st röd chilifrukt 1 msk rapsolja 1 odefinierad salt 1 msk farinsocker 2 msk soya 1 msk kycklingfond 1 tsk Citron , pressad 3 msk jordnötssmör 4 dl kokosmjölk , lätt Serveras med 2 dl basmatiris 320 gram sallad , blandad Köp receptet
Thai Kycklinggryta

Thai Kycklinggryta

Lägg tillbaka kycklingen och tillsätt fond, kokosmjölk och chilisås. 500 g kycklinglårfilé. 5 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond. 14 portioner kokt ris och valfritt gröntSkär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan. Låt allt koka sakta i ca 20 minuter tills kycklingen är genomkokt
Herrgårdskyckling

Herrgårdskyckling

Ett gott recept ska jag bjuda på dock, en mycket god gryta med kyckling och härliga smaker av husmanskost
Snabb gratäng med kycklinglårfilé

Snabb gratäng med kycklinglårfilé

700 g kycklinglårfilé. 1 msk koncentrerad kycklingfond. Smör 700 g kycklinglårfilé 1 paprika, valfri färg Salt Peppar 1 liten purjolök eller 2 salladslökar 1 stor vitlöksklyfta Sås 5 dl grädde 4 msk chilisås 1 msk koncentrerad kycklingfond 1 krm-½ tsk sambal oelek Salt Topping ½ dl hackad persilja 2 dl riven ost