Häll av pastan och blanda allt i en stor kastrull eller skål. 400 gram pasta eller enligt paket. 11 dl riven parmesanostSätt på vatten till pastan. Koka pastan (brukar vara 12 minuter för penne)
En enkel men smakrik pastarätt med champinjonkvartar och körsbärstomater. Jag tycker det är gott med rigatoni (stora pastarör) till kött eftersom det är mycket tuggmotstånd i den pastasorten
Sätt på vatten till pastan och koka den enligt anvisningen på förpackningen. Blanda med pastan. Med några matskedar mjölk eller grädde spär du pastasåsen om du vill ha en tunnare pastasås
Här bjuds det idag på en smaskig och mustig köttfärsrätt där allt serveras i en och samma form, om den passar som middag en hjärtedag som denna låter vi var och en bestämma själv
Koka pastan. Före servering strö lite flingsalt på pastan. Lägg upp i djuptallrik, pasta och Tryffelsåsen ovanpå, strö över parmesan efter tycke och smak, Garnera med grönt blad
valfri pasta. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. När såsen och pastan är färdig, rör ihop dem båda i en stor skål, strö persilja och parmesan över och hugg in