Riv vitlöken och i med den. Slå över grädde och i med fiskbuljongtärning, citronskal och saft. På med svartpeppar och garnera med parmesan och persilja
Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta (gärna trottole) 580 g handskalade räkor i lake 1 zucchini 1 msk olja salt och peppar 2 dl vispgrädde 130 g kronärtskockscrème 1 kruka körvel 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Hetta upp. Det är curry, vitlök och chili i och väldigt krämigt. För det första vill jag säga att ni kanske inte ser några räkor i denna räkpasta, men de var där
Kvällens middag bestod av den här krämigaräkpastan. Smaka av med salt, peppar och chiliflakes. Avsluta med att lägga i de skalade räkorna, parmesanost och toppa med lite extra persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.