Älskar färsbiffar. En storfavorit är á la Lindström. Biffarna blir så saftiga och är packade med smak. Det som är så bra med färsbiffar (förutom att det är himla gott) är att man kan slänga ner lite vad som helst
hårdkokta ägg. 1majonnäs. 1dijonsenap. 1salt & peppar. 1rökt paprikapulver. 1chiliflakes1. Dela äggen i mitten. Ta ur äggulan, lägg i en skål och mosa med en gaffel
Gillar man klassisk pressgurka så lovar jag att detta också kommer att bli en favorit som passar till många rätter, även svensk husmanskost fast det är hackad röd chili som gör den extra het
Det hær receptet måste ni bara testa. Det ær såååå gott. Køttet lægger du i marinad helst dagen innan. ta den marinad som du tycker om, orginal funkar jættebra
Skala och hacka löken fint och finhacka rödbetorna. Vill du undvika att skärbrädet färgas rött går det bra att lägga smörpapper mellan brädet och rödbetorna