Här serverade vi med ostquesadillas, syrad rödlök, gucamole och tomatsalsa. Mustigt och gott, hur gott är det inte med en chilioch olika tillbehör till
4 2 rödlökar 2 vitlöksklyftor 2 röda paprikor 3 chorizokorvar 2 msk olja 2 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 1/2 tsk chilipulver 2 förp vita bönor i tomatsås (à 415 g) 1 dl chilisås 1 dl vatten salt svartpeppar Till servering nachochips riven ost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Skala och hacka rödlökoch vitlök. Blanda limesaften med olja och fisksås och vispa ihop. Ansa och kärna ur chilin, skär den i fina strimlor och strö över salladen
Skiva rödlöken tunnt, gärna med mandolin. Blanda med lime, socker och salt. Det blev gott men väntar med att dela med mig av recept tills dess att vi har prövat oss fram till THE långkok
Häll med hjälp av en pastaslev över innehållet till en glasburk. Kärna ur och strimla paprikorna, skiva rödlökoch vitlöksklyftor tunt, kärna ur och skiva chilin tunt
Blanda såsen och smaka av med salt och peppar. – 1 msk sweet chili-sås. – 0,33 finhackad rödlök. 2. Låt gärna mogna i kylen ett par timmar eller över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.