Blanda kryddorna väl och förvara mörkt och svalt i en liten burk. Vet du med dig att det dröjer till nästa jul innan kryddblandningen kommer till användning kan du stoppa burken i frysen så länge
Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. BBQ-sås från butik brukar vanligtvis ha en lång och krånglig innehållsförteckning med diverse mystiska ord
Marinader. 3 juli 2016 @ 18. 56. Tänkte lägga upp recept på marinader allteftersom. När jag gör marinad blandar jag ofta liknande ingredienser, ibland ändrar jag några kryddor och ibland lägger jag till vitt eller rött vin tex
1. Salta skalen och lägg i ett durkslag. Vätska ur skalen i några minuter. 2. Torka i ugn på 70 grader på bakplåtspapper i ca 8-9 timmar eller i tork om du har
Jag gör ofta egna kryddblandningar. Jag vet vad som är i dem (inga konstiga tillsatser) och de ökar chanserna att få till den rätta smaken på mat från världens alla kök
1. Dela pumpan i två delar och stek i ugn på 175° i ca 40 min eller tills pumpan är mjuk. 2. Skär ett rutmönster i skinnet på ankan och stek filéerna på skinnsidan i några minuter på medelgod värme tills skinnet är knaprigt