Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Créme fraiche, grädde, ost, chilisås, paprika, pressad vitlök och kycklingfond och krydda med salt, peppar och chilikryddan
Ja, då var det fredag igen, veckans sista dag. Alltid lika härligt med fredag men kanske extra härligt när man jobbat en hel vecka vilket jag ju har gjort nu efter att ha varit föräldraledig ett helt år
Till kvällsmat testade jag att göra en fantastiskt god och krämig kycklinggratäng som jag serverade tillsammans med blomkålsris och sallad, receptet hittade jag på matplatsen
Det var en kycklinggryta med bacon och champinjoner. Kyckling och bacon är smaker som jag alltid har tyckt om och som jag tycker passar väldigt bra ihop
♥ Här kommer en av de godaste kycklingrätterna jag någonsin testat och dessutom hur enkel som helst. Marinerad Kycklingfilé i ugn(4-6 personer) Ingredienser 1 kg kycklingfilé (ca 8 filéer) eller fläskfilé5 dl grädde Marinaden. Ställ in formen med marinaden i 225 grader ca 25-30 min om det är kycklingfilé och 45 min om det är fläskfilé. 1 kg kycklingfilé
lax, kyckling, grillat kött mm. Idag blev det kycklingfilé i ugnen med ett täcke av bruschettakrydda. Jag börjar med att krydda kycklingen med salt och peppar och lägger kycklingfiléerna i grillpannan får att dom ska brynas lite grann, sedan blandar jag ihop bruschetta kryddan med vatten och olivolja och smetar den över fileérna
Ta ut kycklingen ur kylen och häll innehållet från påsen i en ugnssäker form. Marinaden som ligger runtom kycklingfileérna i formen kan användas som sås till riset
Blanda samman allt utom kyckling. Salta och stek kycklingfiléerna i en panna. Servera med ugnspotatisen, en klick naturell yoghurt med hackad mynta är gott till kycklingen