600 g
kycklingfiléer smör, att steka i Salt, efter smak Peppar, efter smak 2 dl vispgrädde 2 msk tomatpuré 3 msk Ajvar relish 1 tsk oregano 8 st körsbärs- eller plommontomater
Kycklingi form med en smaskig sås. Vi toppar med körsbärstomater och riven ost. • Bryn kycklingfiléernai smör på båda sidorna och krydda med salt och peppar
Kycklingklubbor är det här som fått liggai en marinad och gona till sej, klubbor hittar man ofta till bra pris när det är röd lapp och då slår vi gärna till på några påsar
Kyckling. Vi älskar det thailändska köket i vår familj och denna rätt är helt klart favoriten. Börja med att skära kycklingen samt alla grönsaker imindrebitar
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Efter en skön förmiddagi pulkabacken, rosigakinder och små frusna näsor var det dags att gå hem och göra middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.