2016-06-22 @ 14. 24 /. 2016 /. Mat & Bak /. Midsommartårtan. Denna tårta tänkte jag förbereda idag till midsommar, sen är det bara att dekorera med en massa jordgubbar och njuta
Ugn 175°. Lägg ett smörpapper i botten på en rund form (24 cm) med löstagbara kanter. Vispa ägg och socker poröst, till ett vit - gul fluffig konsistens
Vem älskar inte en härlig krämig och len pannacotta. Vem älskar inte dajm. Varför inte slå ihop dessa så får ni en oslagbar efterrätt, som garanterat kommer att gå hem hos gästerna (och er själva
Botten. Sätt ugn på 175 grader. Smält smöret i en bunke eller kastrull. Krossa Digestivekexen i en påse eller bunke och tillsätt till smöret samt till en grynig blandning
Macarons eller makron som vi säger på svenska, är svåra att baka tycker jag. Jag har bakat dem flera gånger och mina livs första kan jag skratta ihäl mig åt
25 Mar. 06. 25. Stora maränger. 0kommentarer. När jag gör maränger så utgår jag alltid ifrån Jan Heds recept. 100 g äggvita (gärna eko, KRAV eller närproducerat)
Kombinationen nougat och hallon är inte tokig alls tycker jag. Den här pannacottan med dubbelnougat och hallongelé är väldans god och också lätt att svänga ihop
1. Kladdkakebotten. Sätt ugnen. på 200°. 2. Vispa ihop ägg, socker och vaniljsocker. Hacka chokladen. Smält smöret, lägg i chokladen och rör tills den smält
06 Jun. 07. 42. Svenska flaggkakor. 0kommentarer. Sveriges Nationaldag. Ja, mina vänner, idag är det Sveriges Nationaldag, och det måste så klart firas