Godmorgon min sköna bloggläsare. Dessa klassiska kolasnittar är enligt mig så underskattade. Man gör dem på 20 minuter och de blir sådär krispiga utanpå och lite sega på insidan
I dag har det varit en händelserik dag, vilket betyder att jag nu är helt slut i kropp och huvud. Började med att ha öppet butiken i fem timmar, vilket som vanligt var jätteroligt och inte det minsta jobbigt
Pajbotten110 g smör, rumstempererat 50 g strösocker [0,5 dl] 160 g vetemjöl [2,5 dl]. Smuldeg50 g strösocker [0,5 dl] 90 g vetemjöl [1,5 dl] 20 g havregryn [0,5 dl] 60 g smör, rumstempererat 2 g kardemumma [0,5 tsk]
När det kommer till chokladkakor har jag nolltolerans. Jag betackar mig för de alltför vanligt förekommande torra chokladsockerkakorna, och jag får allergiska reaktioner av så kallade kladdkakor, som i grund och botten bara är dåligt gräddad kaksmet
Nu tänkte jag lägga ut detta recept på chocolate chip cookies. Mitt andra recept på subwaykakorna va inte top notch, så därför rekommenderar jag att folk bakar dessa istället
I år har jag komponerat mitt eget recept på pepparkakor och kommer definitivt att använda det igen. Det här receptet ger oemotståndligt spröda och kryddiga pepparkakor, precis som jag vill ha dem
Såg ni säsongsstarten av Dessertmästarna igår kväll. Helt imponerad över hur mycket de hinner göra på den lilla tiden de får, själv hade jag nog blivit så stressad att jag hade glömt få i alla ingredienser eller glömt kvar något i ugnen