En mjuk kaka med smak av pepparkaka, toppad med en len smörkräm och rostad kokos. Häll ner mjölblandningen omväxlande med mjölk och smör i ägg/socker bunken
Rör ner mjölblandningen i äggblandningen ihop med smör och mjölk. Skär kakan i rutor med en vass kniv. 1Häll smeten i en form, ca 20x30 cm, klädd med bakplåtspapper (eller smord och bröad)
Jag har så mycket att göra med rättningar nu inför terminens slut, så jag hinner inte riktigt skriva ett långt inlägg så därför bjuder jag er på en favorit från förra året (tror inte att ni är så ledsna för det, för dessa är verkligen helt UNDERBARA)
Använd gärna elvisp med vispar som du kan använda genom hela receptet. (Tänk på när du mäter upp vetemjölet att inte gräva med decilitermått i mjölpåsen för då packas mjölet och man tar för mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.