Kyckling med sötsur sås 300 g kycklingfilé 1 msk soja 1 röd paprika 1 grön paprika 1 klyfta vitlök, i skivor 1 förp vattenkastanjer 2 salladslökar 4 msk rapsolja salt peppar jasminris, till servering www.koket.se
Helstekt fläskytterfilé med fetaostgratinerade rotfrukter Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fläskytterfilé 1 st fläskytterfilé 1 krm salt , krydda efter smak 1 krm svartpeppar , krydda efter smak 1 msk smör , ca www.tasteline.com
Kreolskans gryta Putsa filén och skär i tjocka skivor. Runda till dem i handen. Skär korven i tjocka skivor och bryn den i en gryta H:ssons skafferi
Fransk fläskfilégryta Skrivet 2019-02-24 Klockan 16. 22. 00. 4 port. 2 st putsade fläskfiléer. 200 g philadelphiaost. 2 1/2 dl matlagningsgrädde GulaHus -
Schnitzel Cordon Blue Banka försiktigt ut köttskivorna. Pensla köttkanterna med äggvita och lägg dom andra köttskivorna ovanpå Hallon & Blåbär
Portergryta Häll på porter och vatten tills köttet täcks, salta och låt koka upp, skumma. Lägg även i plommon i köttgrytan, tillsätt kryddorna Nylagat
Örtkryddat rådjur Blanda persilja, timjan och vitlök och rulla köttet så att örthacket fastnar runtom. Bryn köttet runtom och lägg det i ugnssäker form Matklubben.nu
Oxfilé med potatisrosor och portvinsstekt svamp (mjölkfri) Lägg köttet i en plastpåse med portvin, vitlöksklyftor, persilja, salt och svartpeppar. Ta ut köttet från påsen och salta och peppra Nicklas Kokbok
Oxfilé Wellington 2 dl köttbuljong (tärning). Putsa oxfilén helt fri från fett och hinnor. Krydda den runt om med salt och nymald vitpeppar receptcentralen.se
Squash köttfärsgratäng Bryn köttfärsen tills den får färg, tillsätt tomatpuré och smaka av med salt och peppar. Blanda köttfärs och grönsaker i grytan och häll över i en ugnfast form Matklubben.nu
Örtspäckad Kotlettrad Använd en matkniv till att göra lillfingertjocka hål här och där i köttet. Gnid in köttet med salt och peppar och stick i en köttermometerMatklubben.nu
Coq au vin – gryta på tupp eller stor kyckling Men in på bordet kom en mörk, smakrik gryta med kraftigt, nästan grovt kött. Låt grytan koka i 35 – 60 minuter beroende på köttets ålder Vin mat & Alsace
Marinerad kycklingfilé i ugn med god sås Fredag och heeelg. Idag bjuder jag på ett smarrigt och enkelt recept som passar riktigt bra som fredagsmiddag Gott Och Blandat
Timjanstekt kalv med svartvinbärsky Salta och peppra köttet och bryn det i olja i en stekpanna så det får färg. Ös köttet med smöret. Lyft upp köttet och lägg i en ugnssäker form Arla