kolja

kolja

Kolja i ugnen med dillsås och räkor

Kolja i ugnen med dillsås och räkor

Ta ut koljan och toppa med resten av räkorna samt lite hackad dill. Skär koljafiléen i bitar - förslagsvis 4-6 bitar. 550-600 gram koljafilé, förslagsvis skuren i 6 bitar
Smörstekt kolja med klassiska tillbehör

Smörstekt kolja med klassiska tillbehör

Kolja600 g koljafilé smör, till stekning. potatis8 fast potatis 100 g smör. Räkröra50 g färsk pepparrot, riven 300 g skalade räkor 3 ägg, hårdkokta och rivna 5 kvist dill, hackade salt svartpeppar
Kolja med dillig romsås

Kolja med dillig romsås

4 560 g kolja 900 g potatis salt och peppar 1/2 purjolök 1 tsk olja 1 dl mjölk 1 1/2 dl vispgrädde 1 fiskbuljongtärning eller motsvarande mängd fond 1 msk maizena majsstärkelse 1 citron 1 kruka dill 75 g röd caviar 65 g röda mangoldskott Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Smörstekt kolja med kryddpepparsås, ärtor och kokt potatis

Smörstekt kolja med kryddpepparsås, ärtor och kokt potatis

Ingredients600g filé av kolja25g smörSaltVitpeppar-------------------50g smör3 msk vetemjöl6 dl mjölkSaltVitpepparCa 1 msk kryddpepparkorn, mortlade eller malda i kvarn--------------------900g potatis3 dl gröna ärtor. 50 Minutes 600g filé av kolja