Lägg upp salladen på två tallrikar och fördela även den varmrökta laxen på dessa. Blanda ihop crème fraiche, majonnäs, rom, dill och citronjuice i en skål
Salta och peppra köttfärsen, blanda ner ett ägg och en hackad lök och blanda Forma till 8 st biffar Stek i ca 5-10 min tills de är genomstekta 8 st biffar
Krydda kycklingklubborna med salt och ev lite grillkrydda. Lägg dem i en ugnsfast form. Grilla i ugnen i ca 30 min på 225 graders värme eller tills de är helt genomstekta
Dela broccolin och blomkålen i mindre bitar och lägg i en kastrull med kokande vatten. Låt småkoka tills den mjuknar men ännu har kvar lite tuggmotstånd
Lägg sillfileérna med skinnsidan neråt. Hacka dillen och fördela denna på filéerna. Salta och peppra. Lägg ihop filéerna två och två, med skinnsidan utåt
Servera med Gurka, Bladpersilja och Cocktailtomat. En riktigt Svensk Klassiker Det är inte så ofta vi äter rött kött, men ibland blir jag sugen på en lättstekt biff