crepes

crepes

Kantarellcrêpes

Kantarellcrêpes

Ingredienser Crêpessmet 4 dl mjölk 2 dl vetemjöl 3 st ägg 1 tsk salt 1 smör Fyllning 2 st vitlöksklyfta(or) 250 gram färska kantareller 250 gram skogschampinjoner 2 msk smör 3 st salladslök(ar) 0,75 tsk salt 3 krm svartpeppar 2 dl crème fraiche Sallad 0,5 st salladshuvud 200 gram rödkål 0,5 st gurka Köp receptet Näringsvärde Kcal
Räkcrepes

Räkcrepes

Vispa ut mjölet i 3 dl av mjölken. Tillsätt resten av mjölken, ägg och salt och vispa till en slät smet
Victors crêpes med räkstuvning

Victors crêpes med räkstuvning

2 dl vetemjöl. 13 ägg. 12 dl mjölk. 11 dl vispgrädde. 10,5 tsk salt. 10,5 tsk strösocker. 150 g smör, till stekning
Crêpes med champinjoner, bacon och ost

Crêpes med champinjoner, bacon och ost

Jag hade totalt glömt bort hur gott det är med Crêpes. Jag åt en vegetarisk buffé för någon dag sedan och där fanns goda vegetariska crêpes som var grymt goda
Crêpes med räkstuvning

Crêpes med räkstuvning

Ååå vad jag blev sugen på crêpes för någon vecka sedan, så när jag gjorde pannkakor häromdagen så gjorde jag några extra för jag visste att jag ville göra crêpes
Vol-au-vent

Vol-au-vent

Ingredienser Portioner. 12 st 2 förp färsk smördeg (à 250 g) 1 ägg 1 msk mjölk Kräftstuvning 1 burk kräftstjärtar (à 360 g), spar några kräftor till garnering 1 1/2 msk smör 1 1/2 msk vetemjöl 2 dl mjölk 2 tsk hummer- eller skaldjursfond 1/2 kruka dill (spara dillkvistar till garnering) 1/2 krm cayennepeppar salt och peppar Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Crêpes med räkstuvning

Crêpes med räkstuvning

1. Stek pannkakorna och fyll en smal sträng i mitten med räkstuvning, räkor och den rivna osten. Vik in kanten på pannkakan upptill och nedtill och rulla ihop till en rulle
Crêpes à la Prins Bertil

Crêpes à la Prins Bertil

Crêpes. Vispa äggen med lite av grädden. Tillsätt under vispning mjöl, salt och resten av grädden. Låt smeten svälla ca 30 minuter