Pitabröd. )Dessa schyssta pitabröd är verkligen så himla goda. Hemligheten med pitabröd, för att få dem så luftiga och stora, är tålamod och lätta händer
Smakerna passar så bra ihop och det stekta brödet är knaprigt och smakar gudomligt. Det är perfekt att använda ett bröd som blivit lite torrt, då slipper man ju att kasta bröd som inte längre duger till den färska frukostmackan
Bred smör på alla brödskivor. Lägg på ost, skinka och en klick orientdressing på fyra av bröden. Lägg över resterande brödskivor och grilla i mack- eller våffeljärn
Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Det fantastiska brödet har ni hört talas om det. Receptet på brödet finns sedan tidigare här på bloggen och det är verkligen en stor favorit bland alla brödrecept tycker jag