Också vansinnigt gottpå knäckebröd med jordnötssmör, skivad gurka och krasse. (om du vill ha en helt slät sås kan du mixa blandningen slät med stavmixer)
Det kan väl inte bli annat än gott, med sådana ingredienser och kryddor. När nu linserna är så prisvärda, då tycker jag man ska satsa lite extra på exempelvis en sådan råvara som cocosmjölk
"Man ska bjuda kroppen på nått gottså att själen har lust att bo i den". Efter mitt socker förbud och fynd i alla sockerfria bakelser så blir det minst en om dagen
Om du känner för att vara nyttig så kör på två lager istället för tre till fyra lager. In i Toastjärnet, när de blivit gyllenbruna och glänser lite av blandningen av smör, ost och grillkrydda så vet du att den är klar
Potatisgratäng på lite annat sätt. Så jäkla gott. Jag är inte så förtjust i potatisgratäng med vispgrädde, så jag ville prova att bara använda crème fraiche
Eftersom vi planerat för en härlig hemmakväll, hade vi siktat in oss på en härligt god middag också. Lite gott rött i glasen, sätter verkligen guldkant på tillvaron och maträtten
Följ i så fall anvisningarna på förpackningen. Bären lämpar sig också bra för torkning och infrysning. De är rika på pektin och kan därför, vid t ex syltkokning, användas tillsammans med andra frukter och bär som har ett lägre pektininnehåll
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Känns så super trist att inte kunna åka till Gymmet, men ibland så får man väl lov att lyssna på kroppen, måste ju orka med mina kunder i trimmet i alla fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.