Hej. I söndags var det ju mors dag och det firades med en riktig god och nyttig efterrätt. Jag gjorde en helt vegansk moccamousse cheesecake som innehåller varken vitt mjöl, socker eller ägg
In a large mixing bowl, mix together the coconut oil, maple syrup, lemon zest and lemon extract. Add the almond flour, coconut flour, baking soda and salt
Line an 8 x 6 loaf pan with parchment paper and set aside. In a high-speed blender (one which can pulse nuts) or food processor, add all your ingredients, except for half the nuts and process until almost completely smooth
Börja med att lägga i alla ingredienser i en bunke till skalet. Nyp ihop och knåda inte för länge. Täck över degen med plastfolie och ställ in den i kylen tills du har gjort klart fyllningen
Vi började första dagen år 2013 med en löprunda längs Singapore river. För den som vill börja året med lite nyttigare godis, har jag här en vegan version
Preheat oven to 375 degrees F and lightly oil a standard glass pie pan (8 inches x 1 1/4 inches). Add graham crackers to a food processor and process until you achieve a semi-fine meal
Himmelsk Chokladkaka. Mjuk botten på bland annat Fikon*, Dadlar*, Hasselnötter*, Valnötter* och Chokladkola-Glasyr på Kokosolja*, Kokossocker* & Kakao* ♥ Se recept nedan