3,5 msk
karamelliserad mjölk/dulche de leche Chokladströssel alt. hackade hasselnötter Blanda smör, strösocker och havregryn i en bunke. Blanda därefter i vaniljsocker och kakao och tillsätt till sist den karamelliserade mjölken och rör om. Ställ in smeten i kylen en stund så den stelnar till lite och rulla sedan till bollar. Rulla dem i chokladströssel alt. krossade hasselnötter. Förvara i kylen. Kram ♥
Nyligen testade jag att föra fudge på jordnötssmör och kokosolja och det blev SÅ gott. Fudgen fick den där lite sega konsistensen som vanlig sockerstinn fudge har men den här är sötat med honung istället för vanligt vitt socker
Denna fantastiska tårta, bestående av kladdkaka, cheesecake, kolakräm och chokladtryffel, bakade jag för ett par veckor sedan till vår äldsta dotters födelsedag
Hej allihopa. Nu var det verkligen länge sen som jag uppdaterade här. Har haft fullt upp med annat, men förhoppningsvis blir det bättring med uppdateringarna här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.