Härom dagen kom jag att tänka på de att jag har gjort många olika sorters bollar med smak av choklad, lakrits, banan o jordgubb men aldrig några med kolasmak vilket ju egentligen är lite konstigt (eller jo banoffeebollarna till viss del men inga som enbart smakar kola)
Har bloggat om detta recept för länge, länge sedan, men det har ju blivit så enkelt att göra den här, nu när det går att köpa färdig karamelliserad mjölk
Jag som verkligen avskyr banan i bakverk fick förra veckan en craving efter Banoffee Pie. Men det växte sig starkare och igår föll jag för suget och bakade jag min första Banoffee
Ner i väskan åker ”rawfood”bollar, frukt, vildriskakor, keso & mellanmålsmuffins med äpple. ”Rawfood”bollarna blev de godaste jag någonsin gjort så därför kommer här recept
Smula kexen för hand i en bunke. Smält smöret och rör ihop till en smulig deg. Fördela kexsmulet i glasen och sedan den karamelliserade mjölken (kola) ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.