Gör så här Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen. Skär kycklingfiléerna i strimlor och fräs dem i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 5 min
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Skala och skiva potatis och lök i tunna skivor. Om du använder matberedare så ta den tunnaste skivan, ca 2 mm tjocka skivor
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris, gärna basmatiris 450 g fryst grönsaksblandning (bladspenat, broccoli, sugarsnaps) 600 g chorizo 1 msk smör eller margarin salt och peppar 2 dl lätt crème fraiche med paprika och chili Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och socker med elvisp tills sockret lösts upp. Blanda mjöl, bikarbonat och kryddor, och blanda ner tillsammans med gräddfil och smält smör
Just nu är det säsong för brysselkålen. Så idag fick det bli en gratäng med nötfärs och brysselkål. Eller så kan man utesluta färsen och göra den helt vegetarisk
Ugnsbakade ratatouillegrönsaker är klart praktisk vardagsmat. Visst, man får ställa sig vid skärbrädan en liten stund, men sedan sköter maten sig själv i ugnen
Att plocka ihop en italiensk charkbricka är något av det bästa jag vet, att sitta ute på balkongen med ett glas vin och småäta alla dessa härliga delikatesserna