Tomat och zucchinipaj med parmaskinka. Du behöver6 portioner1,5 dl vetemjöl1,5 dl grahamsmjöl100 g smör2 msk créme fraiche1 krm salt1 zucchini400 g körsbärstomater1/2 kruka färsk basilika250 g mozzarella3 ägg3 dl grädde25 g parmesanostOlivoljaÖrtsalt och svartpeppar1 pkt parmaskinkaSalladGör såhärSätt ugnen på 200 grader
Pajdeg120 g smör 1,5 dl vetemjöl 1,5 dl grahamsmjöl 2 msk vatten 1 krm salt. Fyllning350 g körsbärstomater, delade (gärna i olika färger) 100 g fetaost, smulad 1 purjolök, sköljd och fint skivad (liten) 40 g smör 50 g surdegsbröd, tärnat 50 g svarta oliver utan kärnor, hackade 1 klyfta vitlök, fint riven 3 ägg 2 dl vispgrädde salt
Tjipp igen. Vi brukar spendera midsommarafton i Varuträsk med goda vänner. Vi grillar varje år och brukar ställa upp en massa olika tillbehör som alla får äta ur
Ibland blir jag sugen på en god pastarätt så här på helgen. Denna pastasås med räkor, bacon och curry passar bra att njuta av en fredag- eller lördagskväll
Lägg mjöl, jäst, olja och salt i matberedarskålen med plastkniven monterad. Värm vattnet till 37º och häll i påfyllningsröret och kör maskinen i ca 2 minuter, tills degen blir smidig
Många av er vet hur jag känner för tacos. Brr. Det jag dock kan avundas dem som idkar tacofest varje fredag är plockandet, pillandet, den lilla buffén av tillbehör och den egna matlagningen vid bordet
Där jag bor har det kommit mycket snö och idag kändes det som att kliva rakt ut i filmen om Narnia. Även om jag inte är ett större fan av en massa snö, måste jag erkänna att det är väldigt vackert ute