Tips på midsommarmat
Smaskelismaskens
Smaskelismaskens
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 lunchportioner eller 4 förrätter
  • 2 stora potatisar
  • 1 ägg
  • 1 dl västerbottensostitaliensk salladskrydda eller örtsaltflingsaltsvartpepparsmör att steka i
  • 8 port
  • 200 g riven västerbottensost
  • 3 ägg
  • 2 dl crème fraiche
  • 8 stycken
  • 1 mjukt tunnbröd
  • 3 potatisar
  • 60 g riven Västerbottensostgräslöken klock smörsalt och peppar
  • 2 avocado
  • 8 champinjonerett knippe färsk sparrisoljabalsamvinägervitlökfransk senapsalt och peppar
  • 1 äpple
  • 1 burk rom
  • 6 port
  • 4 matjessillfiléer
  • 1 fänkål
  • 2 rödlökar
  • 1 dl rödvinsvinäger
  • 4 ägg
  • 2 dl grädde
  • Romröra;0,5 rödlök
  • 2 dl creme fraiche
  • 0,5 parmesanost
  • Riv osten och vitlöken.
  • 8-10 pers
  • 1,3 kg potatis
  • 1 rödlök
  • 140 g ädelost
  • 3 ägg
  • 1 näve västerbottensost
  • 1 purjo
  • 2 röda paprikor
  • 2 fetaost
  • 3 tomater
  • 1 gräddfil

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.