Ta upp fisken ur laken och lägg i en ugnssäker form. Lägg in fisken mitt i ugnen och låt gå till fiskköttet ser färdigt ut, fisken ska precis ha vitnat i köttet
Fiskterrine är en gammal hederlig rätt som fallit lite i glömska. Fiskterrine kan ätas både varm och kall och med olika såser, varma som citronsås, räksås eller kalla som dijon- och majonnässås, skagensås eller romsås
Det finns fiskbullar och det finns fiskbullar. Fänkålssåsfänkålcharlottenlökbuljong (grönsak / fisk)matlagningsgräddeHacka löken och fräs i en kastrull
Fisk,. Fisk,. Mal fisken till färs, mal om färsen 3-4 gånger på det finaste. 1 fiskbuljongtärning. Mal fisken till färs, mal om färsen 3-4 gånger på det finaste. 1 fiskbuljongtärning
Först funderade jag på att blanda en smet och steka någon sorts fiskbiffar, men det föll på den totala bristen på inspiration vad gällde tillbehör till sådana
Då var det måndag igen och vi startar veckan med ett lättlagat fiskrecept. Fisken blir otroligt saftig och smakrik av att bakas på en bädd av grovt salt
Idag lagade jag till en enkel fiskrätt som visade sig vara väldigt god. Blanda fiskfond i vinet. 1 dl vitt mtl vin (har du annat vin så kan du minska mängden lite)1 msk fiskfond2 dl creme fraicheen stor klick smörKlippt gräslökSmaka av med örtsalt och vitpepparGör så här
Dagens fisksoppa är ett strålande exempel på just en sådan middag. Efter en djupdykning i grönsakslådan inför planeringen av veckans middagar, bestämde fru M att en fiskgryta skulle göras av resterna hon fann där
Hej. Middagen är bortdukad och det förbereds för lite yatzy här bredvid mig just nu. Får nog förbereda mig på en förlust, gillar att spela spel men yatzy är inte favoriten