Vad du behöver1 kg grytbitar av älg eller annat vilt salt och peppar smör till stekning1 st gul lök2 dl rött vin5 dl viltbuljong2 msk tomatpuré4 st enbär0
Här om dagen åts denna kycklingrätt ovan som jag nästan hade glömt bort att man kunde laga. Börja med att göra klart kycklingen genom att skiva den i bitar, steka den i smör tills den är genomstekt
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Jag frågade här hemma om dem ville ha pasta eller ris till kycklinggrytan och alla svarade pasta
En enkel och god pastasås med Kyckling. Strimla kycklingfileérna (eller stek dem hela och skiva dem sen), i med pressad vitlök, paprika och champinjoner och låt fräsa mjuka
Dela kycklingfiléer i små bitar och stek och krydda med fajitas krydda. Fajitas sallad. Ännu en dag är över, jag har mest jobbat och kört ett pass på gymmet, får nog erkänna att jag pratade mest och tränade väldigt lite
Idag blir det kycklingförslag. Här hemma äter vi ganska mycket kyckling då det är ett protein som dels går hem hos alla i familjen, stora som små, och dels för att variationsmöjligheterna på pippin är mer eller mindre oändliga
Friterad kyckling med sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )