För att bespara oss mödan med att försöka hitta en restaurang med vettig vegetarisk mat på vägen, tog vi med oss matlådor fyllda med en mycket mumsig bulgursallad (smaksatt med marockansk krydda och den starka nordafrikanska chilipastan harissa)
Min nya favorit är grönsaker i lergryta. Äntligen kan jag äta kål och annat som min mage inte klarat tidigare tack vare denna uråldriga tillagningsmetod
Tips, för att göra den vegetarisk, använd tångcaviar. Friday baby. Min vän Anette äter inte gluten så vi passade på att göra dessa puppies till förrätt en kväll
Jag har sagt det innan och jag säger det igen - halloumi tillhör inte min favoritost, kanske mest på grund av att den har tagit över förstaplatsen från svamprisotton när det kommer till vegetariska alternativ på många restauranger
Värm ugnen till 200 grader. Lägg tomater och paprikabitar med snittytan upp på en papprad plåt. Blanda olivolja, salt, peppar och socker och ringla blandningen över grönsakerna