Ta en deciliter mindre om du har ett fylligt vin annars blir det en aning för dominant smak. När vi nu befinner oss mitt i vintern och med ett par minusgrader ute känns det rätt med en härligt gryta
Om ni kanske har läst mitt tidigare inlägg om varför chia frön är så bra att inkludera i kosten så kanske ni är lite sugna på att få veta hur man kan inkludera dessa små mirakelfrön i vardagen
Jag har varit sugen på att provlaga chiapudding ett bra tag, och nu äntligen blev det av. Tillhör ni dem som gillar dallrig, lite lätt geléartad mat, typ pannacotta, så tror jag detta kommer att falla er i smaken
Nog får det lov att vara lite julmust på julbordet. Här provar jag på att blanda i julmust i en maträtt, vilket fungerade alldeles utmärkt Min man blev helt såld på den här maträtten och blev nyfiken på vad jag hade haft i
. Ingredienser till cirka 50 st. ½ g saffran (1 paket) 75 g rumsvarmt smöt 2 dl strösocker 2 ägg 5 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1 tsk vaniljsocker 100 g hackad mörk choklad 1 dl skållad och hackd sötmandelGör så här
Det här receptet blev jag rekommenderad att laga, och det blev jag så klart nyfiken på. Jag gillar ju gratänger och grytor som är lätta att laga och gärna med lite sting i såsen
Chia pudding with banana and peanutbutter. Jag har flera bloggkollegor som har hyllat chiapudding nu ett tag och förra veckan var jag tvungen att testa
Det är alltid en utmaning att fundera ut något gott recept att bjuda på i fjällen. Det här kycklingreceptet bjöd våra vänner Sofie och Magnus på när vi var där senast
Måste också passa på att tacka mina gäster för en trevlig kväll. Ha ni testat att äta fondue. Jag måste slå ett slag för detta fantastiska sätt att laga mat på, urgott blir det