Vitlöksbröd i små formar 1. Smula ner jästen i en bunke. Tillsätt vatten och blanda tills jästen lösts upp. Tillsätt olja, salt och vetemjöl, lite i taget Helena Toftling
Tekakor 1. Smula ner jästen i en bunke. Tillsätt mjölken och blanda tills jästen lösts upp. 2. Tillsätt smör, salt, sirap och rågsikt, lite i taget Helena Toftling
Ljust honungsbröd 1 pkt jäst 1 dl olivolja 3,5 dl vatten 1 dl naturell yoghurt 10-12 dl vetemjöl special eller Manitoba cream 2,5 tsk salt 1 msk honung 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. S mula ner jästen i en bunke. Värm vatten, olja och honung till 37 grader (fingervarmt) Helena Toftling
Källarfrallor 1. Smula ner jästen i en bunke. Tillsätt mjölken och rör om tills jästen lösts upp. 2. Tillsätt salt, rapsolja och vetemjöl, lite i taget Helena Toftling
Hönökakor 1. Smula ner jästen i en bunke. Tillsätt mjölken och blanda tills den löses upp. 2. Tillsätt smör, sirap, salt, rågsikt och vetemjöl, lite i taget Helena Toftling
Helenas luftiga ciabattor 1. Smula jästen och lös den i vattnet. Rör i saltet och mjölet lite slarvigt. Allt ska precis bara blanda sig Helena Toftling
Enkel långfranska 1. Smula ner jästen i en bunke. Tillsätt vattnet och blanda tills jästen lösts upp. Tillsätt rapsolja, salt och vetemjöl, lite i taget Helena Toftling