Drinktilltugg

Drinktilltugg

  • 37 Recept
Tre olika kanapéer till festen

Tre olika kanapéer till festen

100 g hårdost, riven. 15 msk färskost. 130 g räkor. 12 msk färsk pepparrot. 13 msk gräslök, finskuren. 1dinkelkex
Gratinerade Nachochips

Gratinerade Nachochips

Blir du sugen på lite snacks under fredag- eller lördagskvällen. Då kan dessa Gratinerade Nachochipsen komma väl till hands
Festbricka med goda små munsbitar

Festbricka med goda små munsbitar

Fyllda champinjonhattar. Välj stora champinjoner och beräkna ca 2-3 per portion. Blanda 75 g bredbar leverpastej med 1 msk vispgrädde
Ribbings släktrecept: Läckraste tilltugget!

Ribbings släktrecept: Läckraste tilltugget!

Ta ut rundlar av brödet, så små att de kan ätas utan bestick. Lägg dem på bakpappersklädd ugnsplåt. Hacka löken grovt och stek den riktigt mjuk i rikligt med smör på svag värme
Frasiga smördegssnittar

Frasiga smördegssnittar

Rulla ut smördegen och bred på färskost. Bre på pesto och strö över hackad persilja och riven ost. Rulla ihop rullarna från långsidan och lägg med skarven ner på bakplåtspapper
Smördegssnurror

Smördegssnurror

Rulla ut smördegen. Riv fetaosten och hacka baconet fint. Hacka basilikabladen. Strö fetaost, bacon och basilikablad över smördegs-plattan
Finbesök

Finbesök

Idag har vi haft finbesök här hemma. För finbesök är det verkligen när man träffar gamla fina vänner som man inte ser så ofta
Igår var det fest!

Igår var det fest!

Kanske inte i den bemärkelsen att vi festade. Ja ja, ett par drinkar sippade jag bevisligen i mig (nu är inte hela brickan till mig då kan jag tillägga
Borgmästaretoast med räkor

Borgmästaretoast med räkor

Häll av räkorna och låt all vätska droppa bort ordentligt (man kan krama ur dem lätt). Blanda räkor, majonnäs, löjrom (spara lite till garnering) och färsk riven pepparrot
White Lady

White Lady

Instruktioner. Skaka alla ingredienser med is i en shaker och sila upp i ett glas, gärna med ett marachinokörsbär i
Ädelostkräm till pepparkakorna

Ädelostkräm till pepparkakorna

70 g ädelost. 100 g philadelphiaost. 2 msk cream fraiche. Mixa först ädelosten fyll sedan på med övriga ingredienser och mixa till krämig konsistens