Detta receptet kommer ursprungligen från Allt om mat men jag har ändrat lite, bland annat så smälter jag inte smöret utan låter det vara rumsvarmt, lussebullarna blir då riktigt saftiga och goda
Dessa bullar är kalljästa, det gör att de blir lite wienerbrödsaktiga. De går utmärkt att frysa in efter jäsningen och grädda dem i ugnen enligt receptet när man vill ha färska bullar
Det är inte första gången det bakas bullar på den här bloggen. Men det är så sjukt gott och det är få saker som nästan alltid levererar som just bullar
kanelbullar,. vaniljbullar,. Äppelbullar. Bakade lite olika bullar i dag. Pensla de avsvalnade bullarna med smält smör och rulla/doppa dem i strösocker
Ett riktigt gott recept på solskens bullar. Pensla bullarna med smält smör och rulla dem i strösocker. Låt bullarna jäsa under bakduk på plåtar med bakplåtspapper i 30 min. Låt bullarna jäsa i 10 min. Pensla bullarna med uppvispat ägg och grädda dem mitt i ugnen i 5–7 min