Kokostoscarutor Rör rumsvarmt smör, socker och sirap poröst, gärna med elvisp. Tillsätt ett ägg i taget under vispning Hemmets Journal
Minisemlor Ingredienser Portioner. ca 30 st Semmelbullar 1 tsk kardemummakärnor 50 g smör 2 dl mjölk 25 g färsk jäst 1 ägg 1/2 dl strösocker 1 krm salt 2 krm hjorthornssalt 5 1/2 - 6 dl vetemjöl (6 dl motsvarar 360 g) Pensling 1 ägg Fyllning till 10 bullar ca 1/2 dl inkråm (från bullarna) 100 g mandelmassa 2 - 3 msk vispgrädde (eller mjölk) Garnering till 10 bullar 1 1/2 dl vispgrädde florsocker Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5 www.ica.se
Kalljästa vetebullar 25 g jäst. 12 dl kall mjölk. 1150 g rumstempererat smör. 11 msk socker. 16 dl vetemjöl. 1Fyllning. 175 g smör. 11½ msk socker www.matklubben.se
Saffransbullar med mandelmassa Smula jästen i en bunke. Värm mjölken till max 37°, tillsätt saffran och häll över jästen. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta degen smidig Arla
Kalljästa kanelbullar 50 g jäst. 12½ dl Arla® mjölk. 1½ dl strösocker. 1200 g Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt. 19 dl vetemjöl. 1100 g Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt www.arla.se
Söndagsbullar! Det är inte klokt vad morgonpigg jag är. Det spelar ingen roll hur sent jag är uppe på kvällen, nog fasiken vaknar jag pigg som en mört klockan 06 Livet är en fest!
Vaniljbullar – recept på extra saftiga bullar Så här gör du. 50 minuter. Sätt ugnen på 225 grader. Smula jästen i en stor bunke. Mät upp mjölet. Smält smöret i en kastrull, häll på mjölk och se till att det blir fingervarmt mittkok.expressen.se
Underbara vaniljbullarVaniljbullar(ca 30 st)50 g smör5 dl mjölk50 g jäst 1 1/2 dl socker2 tsk malen kardemumma 1 krm salt ca 15 dl vetemjölFyllning200 g rumsvarmt smör1 1/2 dl socker1/2 dl vaniljsockerTill pensling1 ägg4 msk hackad sötmandel4 msk pärlsocker4-5 tsk vattenGlasyr2 dl florsocker4-5 tsk vattenGör så här1 Min matblogg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.