Jag måste erkänna en sak. Eller erkänna och erkänna, ni som följer mina matlagningseskapader har nog redan märkt detta, att jag är riktigt dålig på att laga vegetarisk mat
Uppriktigt sagt är jag LITE kluven till det här med LCHF-pizzor med blomkålsbotten. Även om den är hur god som helst så känns det ju inte riktigt som pizza
Dessa makalöst goda pestomarinerade quornfiléer bjöd jag på när vi hade matgäster häromsistens. Till de saftiga filéerna käkade vi råkostsallad, majskorn samt en kanongod variant av dubbelbakad potatis (recept kommer)
Att jag bloggar måste ju betyda att jag har något riktigt gott att dela med mig av. Det stämmer. För i går gjorde jag Falafel efter ett recept jag hittade i senaste numret av tidningen Matmagasinet (10/17)
GA_googleAddAttr("Tag", "vegetariskt"). GA_googleAddAttr("Tag", "vegetariskt"). Idag bjuder jag på en broccolisoppa som doftar både rosmarin och vitlök
Om det nu har undgått någon så kör Wicklunds på vegetarisk vecka. Samtidigt ville jag hitta på ett nytt recept att dela med mig av, så det blev den här skitgoda, enkla och relativt snabba woken till slut