Skala och riv rotfrukterna. Strö över potatismjöl och rör om. Tillsätt grädde, ägg och salt. Rör om väl. Klicka ut biffar i medelvarm stekpanna med lite matfett
Stek lök och trattkantareller i smör tillsätt soltorkade tomater, creme fraiche, salt och peppar. Pensla brödet med lite vatten och lägg svampröran i mitten med osten
Ingredienser Portioner. 4 1 l grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond) 1/2 gul lök 1 msk olivolja 1 vitlöksklyfta 3 dl risottoris 1 1/2 dl grovriven grana padano 250 g tomatmix Kålfräs 1/2 gul lök 125 g skuren svartkål 250 g frysta sojabönor eller fryst sparris (250 g bönor motsvarar 200 g sparris) 200 g strimlad soltorkad tomat 1 msk olivolja salt peppar Lägg till i inköpslistan
Valet föll på dessa saftiga och underbart goda marinerade quornfiléer. Marinerade quornfiléer. Om du hellre vill grilla quornfiléerna låter du dem marinera som ovan
På midsommarafton bjöd jag på en otroligt god jordgubbstårta. Jag är inte så självgod som det låter, receptet kommer nämligen från ICA och jag kan inte riktigt ta åt mig äran
Det är en äppelcheesecake med kolasås – kan det bli godare. Det är verkligen äppeltider just nu. Jag köpte en massa äpplen när jag var och handlade sist och tänkte att jag skulle baka något gott med dessa
(Har man tänkt frysa soppan blir det godare att koka potatisen vid sidan av och ta i samtidigt som grädden) När grönsakerna känns klara tar du i grädde och en redning bestående av mjöl utrört mjölk eller grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.