Låt grytan puttra tills gurkan har mjuknat, skala räkorna under tiden. Tillsätt räkorna det sista du gör, koka inte räkorna för länge, då riskerar dom att bli sega
) och serverade fisken med räkor, riven pepparrot och ett brynt smör. en påse frysta räkor eller räkor i lag alternativt några nävar färska räkor som du skalar
Vänd ner lite bladpersilja och strö resten över räkorna. Räkor,. 500 g stora räkor. Öka värmen och häll i räkorna och rör om och stek ca 2 minuter tills de blivit vacker rosa om du använt råa räkor annars räcker det att de blivit varma. 500 g stora räkor
På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar. Det som tar lite tid är att skala räkorna annars är det en riktigt snabb middagsrätt
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. 30 st tigerräkor eller vanliga räkor, kokta och skalade. Lägg ner de kokta och skalade räkorna och låt stå minst 2 timmar i kylen. 30 st tigerräkor eller vanliga räkor