Fräs lite matfett med curryn. Skala räkorna. Smaka av med salt och peppar. Blanda i räkorna och låt allt bli varmt, men inte koka, då blir räkorna sega
Men, den vårfagra fredagskväll i april förra året då vi första gången åt dessa räkor, pressade vi citron över dem, och dessutom vi svalkade våra strupar med
Fräs löken i smör tillsammans med paprikatärningarna och champinjonerna ett par minuter. Tina räkorna. Tillsätt persilja och smaka av med sherry, cayennepeppar salt och vitpeppar
1 kg räkormed skal. 2 msk sweet chilisås. 1 kg räkormed skal 2 st schalottenlökar 1 msk curry 1 msk smör eller margarin 1 st röd paprika 1 st grön paprika 1 st burk krossade tomater 400 g 2 msk sweet chilisås 2 dl crème fraîche Det här behövs till 4 port
Rör ner räkorna, fortsätt sjuda såsen lite till så att räkorna blir varma. Hetta upp olivoljan i en stekpanna och tillsätt rödlöken, purjolöken och vitlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.