Att jag dessutom hade en förpackning färdig pajdeg gjorde valet av middagsmat enkel. Naturligtvis fungerar det minst lika bra att göra egen pajdeg, det blir ju faktiskt godare men latmansvarianten fungerar också
Vi går istället som två tosingar mot strömmen och bjuder er på ett riktigt lyckat pajexperiment, en tonfiskpaj som frun i köket svängde ihop efter bästa förmåga och kökstillgång förra veckan
Pajdeg. Häll äggsmeten över pajen. Tryck ut pajdegen i en pajform ca 22 cm i diameter. När löken svalnat och pajskalet stått minst 20 minuter i kylskåp, fördela löken i pajskalet. Grädda pajen i nedre delen av ugnen i 200°C, ca 40 minuter tills pajen fått fin färg
Idag får du recept på en tacopaj som jag gjorde för ett tag sedan. Det finns flera olika recept på tacopajer, denna har ett krämigt täcke över sig som ger en god smak
Hade en fin vän över på besök häromdagen och bjöd då på denna goda tacopaj. Faktiskt första gången som jag lagar och äter tacopaj och jag blev riktigt imponerad
Den här pajen är alltså inte ett skämt, utan i allra högsta grad på riktigt. I det här pajskalet har jag använt den härliga glutenfria och Kravmärkta mjölmixen från Chrisbel´s, men du kan naturligtvis välja ditt eget favoritpajskal om du föredrar det
Fick ett bra tips av min svärmor på att göra en riktigt god paj med riven squash/zucchini i. Eftersom jag hade squash hemma passade jag på att testa den här pajen i helgen